Ioana Chisiu – Florence Italy

„Eu port un 3 piex semnat Almaaz Couture, din stofa si lana, intr-un verde aprins, cu mici nasturi aurii. Am ochelarii cat eye comandati de pe asos, inca ii gasiti aici si geanta neagra Gucci. In picioare o pereche de balerini cu varf ascutit, primiti de la buna mea prietena, Anca. Nick poarta o geaca din denim prespalata, jeansi skinny si zambetul lui perfect. Arata la fel cum se simte, ca un baiat rebel de 20 si un pic de ani, gata sa fure inima fetei de langa el.

Dupa pranz am pornit spre Ponte Vecchio. Am ajuns exact cand soarele apunea peste misteriosul oras, exact ora cand toti localnicii si turistii s-au adunat pe marginea lui ca la un spectacol veritabil. Adevarul este ca de mult nu am mai vazut un apus atat de frumos. Nu stiu daca a fost apusul, cerul de un albastru perfect, forfota din jurul nostru, Nick sau doar Florenta, dar in acel moment m-am simtit cu adevarat implinita. Cu gandul la fetite si cu o inghetata in mana, am pornit spre hotel, destul de devreme. Ora matinala la care am zburat si-a spus cuvantul. La ora 20 eram la somn, cu mari planuri pe ziua ce urma….”

Full Article Here>>

Ioana Chisiu Florence Italy Almaaz Couture Constanta Fashion Blogger | Am ajuns in Florenta la amiaz si am luat busul pana la hotel

Publicat pe